forside   ·   jeg tilbyder   ·   fagligt fokus   ·   erfaring   ·   praktisk   ·   kontakt

Supervision

Når du vil sikre dig faglig udvikling og øget professionalisme, er supervision vejen frem. Det gælder også, hvis I er en mindre gruppe, som oplever problemer i relation til jeres arbejdsopgaver.

Supervision betyder ”overblik” og er en vigtig kvalitetssikring af dit faglige virke - især hvis du arbejder med mennesker.

Som supervisor tager jeg udgangspunkt i den vanskelighed eller i det ønske om udvikling, du eller din gruppe har. Det kan være udforskning af nye retninger og muligheder i arbejdslivet, håndtering af en konkret arbejdsopgave eller belysning af vanskeligheder og nye veje i relation til klienter, kollegaer, samarbejdspartnere eller ledere.

De fleste oplever det som en fordel at tale med en neutral person uden for arbejdspladsen, som samtidig er trænet i at få alle vinkler i en problemstilling belyst.

Ved at spørge, lytte og udforske tanker og associationer, som det konkrete tema vækker i dig, kan jeg hjælpe dig frem til en større bevidsthed om dig og din faglighed. Du bliver mere selvstændig og kompetent, og du bliver bedre til at reflektere over dine muligheder frem for at handle ud fra umiddelbare tanker.

Jeg har mange års erfaring i supervision af både psykologer og andre faggrupper indenfor det sociale- og sundhedsfaglige område, så som mentorer, bostøtter, socialrådgivere, pædagoger, læger, sygeplejersker mm.
terapi - læs mere
Psykolog-gruppen · Søndergade 14, 1.tv. · Silkeborg · tlf.: 2680 6435 · jmg@psykolog-gruppen.dk
webdesign by ddsign.dk