forside   ·   jeg tilbyder   ·   fagligt fokus   ·   erfaring   ·   praktisk   ·   kontakt

TERAPI

Der kan være mange grunde til at opsøge en psykolog.

Du kan have været udsat for hændelser, oplevelser eller langvarige påvirkninger, der præger dit liv. Det kan også være, at du pludselig oplever tab af meningen med livet eller en angst, du ikke ved, hvad du skal gøre ved.

I nogle tilfælde bliver problemer udløst af voldsomme begivenheder som f.eks. dødsfald, sygdom eller skilsmisse, men også begivenheder, som man har glædet sig til, kan give psykisk ubalance. F.eks. en fødsel eller start på nyt job eller uddannelse.

Det kan også være i samspillet med andre mennesker, at livet bliver uoverskueligt.

Gennem terapisamtaler hjælper jeg mennesker med at skabe mere klarhed i forhold til sig selv, til andre og til livet. Jeg giver det ”skub”, der er nødvendigt for at komme videre.

Første gang vi mødes, vil vi tale om, hvad der bringer dig hertil. Der er ingen grund til at være nervøs, og du skal ikke forberede dig. Jeg er trænet i at stille de rette spørgsmål, og jeg tager ansvaret for forløbet.

Efter ca. tre-fire konsultationer vil du kunne fornemme en udvikling. Er det ikke tilfældet, er du i din gode ret til afbryde forløbet. Omvendt vil jeg også foreslå en anden behandler, hvis jeg skønner, at din problemstilling kræver andre kompetencer end mine.
terapi - læs mere
Psykolog-gruppen · Søndergade 14, 1.tv. · Silkeborg · tlf.: 2680 6435 · jmg@psykolog-gruppen.dk
webdesign by ddsign.dk